Zabava - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Zabava - Arhiv
Gillette na udaru zaradi "preveč feminističnega" oglasa Na spletu se krešejo mnenja glede najnovejšega oglasa podjetja Gillette, v katerem ta proizvajalec britvenih sistemov v duhu gibanja #MeToo napada toksično moškost.
Nike predstavil prvi "pametni" športni copat Podjetje Nike je razkrilo Adapt BB, prvi "pametni" športni copat s sistemom HyperAdapt, ki se bo prek mobilne aplikacije prilagajal vsakemu uporabniku posebej.
Britanska poslanka zaradi glasovanja o brexitu preložila porod Britanska poslanka iz vrst laburistov Tulip Siddiq je zaradi za danes napovedanega glasovanja o dogovoru o brexitu v parlamentu preložila porod.
V puščavi Namib se bo za večno vrtela Totova "Afrika" Nemško-namibijski umetnik Max Siedentopf je sredi puščave Namib postavil instalacijo s predvajalniki, iz katerih se bo vrtela slovita pesem skupine Toto, Africa. In to za vse večne čase.
Prizor s tekme 14-letnikov: Očetje so se tepli, matere vlekle za lase Potem ko so se na nedeljski tekmi 14-letnih vaterpolistov v Beogradu stepli starši in je bila tekma prekinjena, so zmagovalca tekme, ki sicer ni odločala o ničemer, dan pozneje le določili z metanjem kovanca.
Nemčijo obnorel šal, ki odraža zamudo njihovih vlakov V Nemčiji so za 7.550 evrov prodali šal, ki je postal simbol neučinkovitosti in netočnosti nemških železnic. Ženska ga je namreč pletla vedno, ko je imel vlak zamudo.
Pojedina po Trumpovo - "častil" 300 hamburgerjev, pico in krompirček Ker v Beli hiši zaradi delnega zaprtja vlade primanjkuje kuharjev in natakarjev, je predsednik Donald Trump svoje goste počastil s "samo najljubšo hrano" - picami, 300 hamburgerji in "veliko, veliko ocvrtega krompirčka".
"Gisele Bündchen je slaba Brazilka, ker v tujini kritizira svojo državo" Nova brazilska ministrica za okolje Tereza Cristina Dias je kritizirala slavno sodržavljanko, manekenko Gisele Bündchen, da je "slaba Brazilka", ker s svojim okoljskim aktivizmom v tujini meče slabo luč na državo.
Končno je tu nova toyota supra Po številnih napovedih in ugibanjih smo končno dočakali čisto novo toyoto supro. Ta je nastala v sodelovanju z nemškim BMW-jem in si deli tehniko z novim Z4, a svoj značaj kaže z agresivno kupejevsko obliko. V Evropo jih bo letos prispelo le 900.
Trumpov uslužbenec iz Bele hiše v hišo Velikega brata - kaj bo razkril o prvem možu ZDA? Anthony Scaramucci, nekdanji komunikacijski direktor ameriškega predsednika Donalda Trumpa, ki je v Beli hiši zdržal zgolj 11 dni, se iz političnih vrst podaja v vode šovbiznisa.
Zima naposled prihaja: zadnja sezona Igre prestolov je dobila datum premiere Pri HBO-ju so naposled objavili prvi napovednik za sklepno sezono Igre prestolov, ki je daljši od nekaj sekund. Vseeno pa skrbno varujejo svoje skrivnosti: dobili smo prizor, posnet posebej za napovednik, ne pa dejanskega odlomka iz serije.
Zlomljena Lady Gaga ‒ slovo od najboljše prijateljice, kobile Arabelle Lady Gaga je imela s čustvi napolnjen nedeljski večer ‒ potem ko je prejela nagrado kritikov za najboljšo igralko, je hitela domov, da bi se poslovila od svoje najboljše prijateljice ‒ kobile.
Kako (p)ostati fit? Postanite morska deklica, svetujejo Finci. Ljudje na različne načine skrbijo za zdrav duh v zdravem telesu, eno najizvirnejših vadb pa so si zamislili na Finskem, kjer se več kot 200 ljudi razgibava kot morske deklice oziroma dečki.
Meghan razkrila najbolj "vročo" novico: Mama bom aprila! Britanski dvor je bil do zdaj skrivnosten glede roka prihoda novega družinskega člana, a molk je prekinila prav nosečnica sama, Meghan Markle.
Kakšni sta dobra trajnostna prenova stavb in gradnja na območju Alp? V Maribor je pripotovala razstava Constructive Alps 2017, na kateri bodo predstavili ožji izbor projektov v okviru podelitve nagrad za trajnostno prenovo stavb in gradnjo na območju Alp.
Po nekaj negotovostih je vendarle zaživela tretja sezona serije Pravi detektiv Po prvi, opevani sezoni Pravega detektiva z Matthewjem McConaugheyjem in Woodyjem Harrelsonom v glavnih vlogah ter drugi s Colinom Farrellom, Rachel McAdams, Vinceem Vaughnom in Taylorjem Kitschem, je zaživela tretja sezona z Mahershalo Alijem.
Chris Pratt po sedmih mesecih zveze zaprosil Schwarzeneggerjevo hčer Chris Pratt je po ločitvi od igralske kolegice Anne Farris lani poleti začel hoditi s hčerko Arnolda Schwarzeneggerja, Katherine, ki jo je zdaj na vsesplošno presenečenje že zaprosil za roko.
Ford focus je Slovenski avto leta 2019 V Sloveniji smo že sedemindvajsetič izbrali Slovenski avto leta, ki je tretjič postal Fordov focus.
Spor županje in Cerkve - komu za 1,5 milijona evrov kovancev iz Trevija? V Rimu odmeva spor med županjo in Rimskokatoliško cerkvijo, ki se ne strinjata o tem, kako porabiti izkupiček od kovancev, ki jih turisti množično mečejo v znamenito fontano Trevi.
Za varnost motociklistov in drugih udeležencev v prometu Ducati, Audi in Ford v sodelovanju s Qualcommom razvijajo sistem za komunikacijo med avtomobili in motocikli ter med avtomobili, motocikli in infrastrukturo. Najnovejši korak v tej smeri so predstavili na sejmu CES v Las Vegasu.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo